Over mij

foto-2016

Interesses: Boetseren van fantasiepoppen en beelden, tekenen, computeren, games, bloggen, fotograferen, tuinieren, lezen, muziek, natuur, dieren, astronomie etc.

Vanwege een vrij brede interesse, gaat mijn blog eigenlijk over van alles en nog wat. Zo houd ik erg van boetseren met diverse soorten klei,  zowel realistische figuren als fantasiefiguren en dieren, soms ook gecombineerd met sieraden. Van fotograferen en filmen, van mijn katten uiteraard en af en toe een stukje schrijven op mijn blog. Ook wandel ik graag in de natuur, liefst gecombineerd met camera. In het voorjaar en de zomer rommel ik graag wat in mijn tuin. Mijn tuin is lekker groen, lijkt haast een soort oase tussen de vele betonnen tuinen in de buurt. Hij wordt dan ook goed bezocht door allerlei insecten, vogeltjes en zelfs egels, dat levert dan weer leuke plaatjes op. Verder lees ik graag een goed boek en luister regelmatig naar muziek ter ontspanning.

Helaas word ik al sinds begin 20 beperkt door chronische nek- en schouderklachten en FMS (fibromyalgie), hier heb ik het zelden over maar heeft natuurlijk wel een grote invloed op mijn leven. Als alles wat je onderneemt, ook de leuke dingen, extra pijn en/of vermoeidheid oplevert, soms wekenlang, is dat best wel frustrerend. Zo ook het boetseren, het duurt allemaal erg lang om nog iets nieuws te maken, maar ik geef het niet op.

Veel van de creaties die ik gemaakt heb zijn te zien op mijn website. Ook zijn hier stap voor stap instructies te vinden om zelf een fantasiefiguur te maken. Hier op mijn weblog laat ik zo nu en dan zien waar ik mee bezig ben, dit is te vinden in de categorie Creatief.  😀 Ook probeer ik sinds eind 2017 zo nu en dan iets te tekenen, maar daar ben ik nog een complete beginner in, dus nog veel te leren.