Sneeuw!

Op 7 januari hadden we in Den Bosch al een beetje sneeuw. Maar afgelopen nacht kwam er heel wat meer naar beneden. De bamboe lag helemaal plat.
Gelukkig ’s nachts nog foto’s gemaakt want ’s morgens begon het wel erg snel weg te smelten. Het leverde mooie sfeerplaatjes op… πŸ™‚

Klik op de foto’s voor een uitvergroting.
0:00 u
img_3591

0:30 uimg_3593

1:00 uimg_3609

2:00 uimg_3611

10 gedachten over “Sneeuw!

  • Ik ben echt een avondmens. Mijn spieren moeten op gang komen, ’s morgens heb ik de meeste pijn, later op de dag en avond voel ik me juist wat beter. πŸ™‚

 1. Soho…dat was een kort nachtje. Ik dacht meteen dat je net als ik het slaap-gen mist, maar jij bent een avondmens, dat is een heel ander verhaal. Er is een behoorlijk pak gevallen, zeg. Hier zelfs geen vlokje.
  Prachtige foto’s!

 2. Mijn tuin ziet er nog steeds zo uit . Ook nog een dikke laag op serredak wat veel licht in huis weg neemt.Van mij mag het wegdooien.
  Prachtige foto’s

 3. Sorry dat ik je niet apart berichtte. Dat had ik wel gewild maar ik kreeg de kans niet. Voor ik het wist lag ik op de intensive hier in Hasselt. En ’t was levensbedreigend dus ik was toen maar heel klein hoor. Nu komt alles wel weer goed en gelukkig kon ik gisteren wat schrijven. Morgen weer niet want dan volgt de plaatsing van de ICD. Dat zou mee moeten vallen. Afwachten. Ik mag gedurende een bepaalde tijd mijn arm niet heffen (anders zouden de draden kunnen losschieten). Maar goed, in de loop van de volgende week zal ik wel weer wat kunnen doen. Hopelijk begrijp je het. Het is niet mijn gewoonte om dierbare vrienden onkundig te laten maar dit was te machtig.

  • Natuurlijk kun je niet iedereen inlichten, hoef je je echt niet voor te verontschuldigen. Ik zou ook niet weten hoe ik iedereen online iets zou moeten laten weten als mij iets overkomt. Ria’s blog volg ik niet zo vaak, ik was er al een tijdje niet geweest, vandaar dat ik het nog niet wist. Ik ben blij dat je uit de gevarenzone bent, dat wordt nog even heel rustig aan doen. Sterkte morgen bij die ingreep, hopelijk valt dat mee.
   Heb je nu een tablet of telefoon om mee te bloggen? πŸ™‚
   Sterkte en beterschap!!

   • Geloof het of niet maar ik heb een iphone (2e hands weliswaar maar toch maar mooi modern he). De ICD is gezet, een dag later mocht ik uit het ziekenhuis. Nu ben ik in Wormerveer. Over een paar dagen mag het verband er af en de hechtingen er uit. Ik voel dat ding zitten. Raar is dat. Maar dat moet wennen. Ook ben ik steeds bang dat er toch weer iets gaat gebeuren. Soms wil ik wegkruipen. Daar moet ik snel overheen want dat is geen leven zo. Enfin, het heeft tijd nodig.
    Ik ben blij dat je het zo opvat. Ik zat er echt mee. Maar nu heb ik het een beetje goedgemaakt, hoop ik.

    • Fijn om weer iets te horen, het zal wel even wennen worden aan de nieuwe situatie. Lijkt me wel akelig dat je dat ding voelt zitten, zo denk je er vanzelf constant aan… Veel sterkte en hopelijk went het snel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s