9 gedachten over “Ingepikt

 1. Hallo, mijn excuus dat ik niet op dit berichtje reageer.
  Sanoma heeft ons op alle mogelijke manieren geschoffeerd en doet dat nog steeds. Hiermee maakt een groot bedrijf misbruik van haar macht.
  Als wij dit toelaten komt niet alleen Sanoma hiermee weg maar is dit tevens een boodschap voor andere bedrijven: zij weten dan dat de klanten toch niets zullen ondernemen. Dan kan het om bedrijven gaan die diensten of producten aanbieden die veel belangrijker zijn dan onze blogs.
  Dit is ontoelaatbaar, maar ieder individu alleen staat machteloos. Om die reden hebben Margo en Roberto het initiatief genomen een groep te vormen die gezamenlijk kan optreden. Wij willen je vragen je hierbij aan te sluiten.
  Je zult het misschien te druk hebben om iets te doen, dat is geen bezwaar. In een groep zijn er altijd enkelen die handelen namens de hele groep. Hoe groter de groep is hoe slagvaardiger hij kan opereren, hij kan ook individuele acties ondersteunen.
  Wanneer je de acties van Sanoma ontoelaatbaar vindt en je bij de groep wilt aansluiten kun je dit als volgt kenbaar maken: reageren onder het bericht: http://uitwijkpost.wordpress.com/2012/01/12/handtekeningenactie-gedupeerden-van-webstreepjelog/
  Een prettig en ontspannen weekeinde gewenst.
  Groet

 2. Ik zie dat de papiersnippers er nog in liggen, die liggen zeker lekker. ๐Ÿ™‚
  Prachtig, die blik in haar ogen, alsof ze zegt: Maakt me niet uit wat je er van vindt, ik doe dit, punt uit!

  • Een laag beukensnippers en papiersnippers ja hahaha. Deze foto is gemaakt kort voordat Pino overleed. Daarna heb ik de speelplaats uit elkaar gehaald en in een emmer met chloor schoongemaakt, want je weet maar nooit hรจ. Alles goed schoongespoeld en laten drogen en hij is weer als nieuw. Heb hem weer in elkaar gezet om te laten drogen omdat ik bang ben dat het anders kromtrekt en niet meer past, Bibi lag er vanavond gelijk weer in zag ik. ๐Ÿ™‚

 3. Bibi vindt waarschijnlijk dat het plekje van Pino niet leeg mag blijven, dus vult ze het letterlijk en figuurlijk even op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s