Marika vs gladiator bitch

Afgelopen week heb ik ook een filmpje gemaakt van een ‘Gladiator Duel’ gevecht op de PS3. Ik had al eerder van haar gewonnen maar nu het gefilmd werd ging het natuurlijk voor geen meter, dat zul je altijd zien. Je ziet me dan ook ergens in ronde 2 steeds pissiger worden.

Met de camcorder heb ik de tv beelden gefilmd en mezelf met mijn fotocamera die ik op de tv had gezet. De twee video opnames heb ik later in elkaar gemonteerd. πŸ˜€

9 gedachten over “Marika vs gladiator bitch

 1. Knap gedaan die filmpjes Marika.
  Ik moet zeggen dat het er wel een beetje maf uitziet. πŸ˜‰
  Maar je kunt ook zien dat het de nodige concentratie en inspanning vereist. πŸ™‚

 2. Ik heb het verschillende keren achter elkaar afgespeeld, zo leuk om jou zo te zien meppen! πŸ™‚
  Maar goed dat je niet echt salto’s hoeft te maken, hahaha.

  Wat gebeurt er eigenlijk als je de controllers snel om elkaar heen draait zoals je af en toe doet?

  Knap gedaan ja, het filmpje.

 3. @Elisa: Maar best wel genant…

  @Truus: Gelukkig zie je jezelf normaal gesproken zo niet staan zwaaien met die dingen, dan zie je alleen maar het gevecht op tv. Anders kwam ik waarschijnlijk nooit een ronde verder door het lachen.

  @J.E. Mulder: Jammer, het is echt heel leuk om te doen hoor hahaha. En er komt geen bloed aan te pas, wat op zich best knap is gezien de klappen die uitgedeeld worden.

  @Willie: Dan rolt mijn gladiator over de grond om de tegenstander te ontwijken, werkt dus alleen als je al op de grond ligt. Mij hielp het niet echt, ik reageerde te laat.

 4. Hoewel zoonlief in dit soort zaken heel erg thuis is, ik heb er wel eens wat over geschreven, doe ik er zelf helemaal niets aan. OK, Flight simulatie is nog wel iets voor me, maar verder? Vechten? Nee, niets voor een schrijver als ik….sorry….

 5. Ik doe er zelf ook niet aan maar ik vind het geweldig zoals jij dat doet. En dan bedoel ik niet in de eerste plaats dat vechten (want daarmee versla je menig weblogger denk ik) maar wel die filmpjes. Want op het idee komen is 1. Maar dan die filmpjes maken en monteren is 2. En de kwaliteit is 3… en verder.

  Het mooie aan jou is dat je je bakens verzet. Je kan door omstandigheden niet zoveel met die poppen, dus doe je andere dingen en ook daar word je dan weer goed in. Alles wat je aanpakt, doe je zorgvuldig, goed en met passie. Dat zit allemaal achter dit filmpje en om die reden bewonder ik je grenzenloos.

  Als ik zeg dat je een kanjer bent, dan is dat dus niet zo maar een loos zinnetje.

  Trouwens, ik heb met een enorme grijns op mijn gezicht naar dat filmpje zitten kijken. Volgens mij was je je omgeving totaal vergeten πŸ™‚

 6. @Leo: Een beetje beweging is anders nooit weg hoor en op deze manier is het nog leuk ook. Je kunt o.a. ook nog tafeltennissen, boogschieten en bocce spelen.

  @Plato: Nou nou dank je wel.. Ik had op YouTube andere picture in picture filmpjes gezien met de Playstation 3 Move. Dat wilde ik zelf ook eens proberen of dat zou lukken, ook met het videoprogramma hoe dit dan zou werken enzo, was best leerzaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s