Azalea

Tijd voor een nieuw logje zonder ‘enge’ beestjes. Mijn Azalea staat prachtig in bloei, hij staat in de voortuin en nu ik zie hoe mooi hij is had ik hem eigenlijk liever in de achtertuin gehad. Misschien nog eens zo’n zelfde zien te krijgen voor de achtertuin.

12 gedachten over “Azalea

 1. Ach, Marika, laat je door ons niet weerhouden om die prachtige foto’s van beestjes te plaatsen. Daar zijn ze te mooi voor.
  Je azalea is zeker mooi. De mensen die langs je voortuin lopen hebben ook iets te genieten.

 2. @Willie: Er staan twee vlinderstruiken voor de azalea dus voorbijgangers zien helemaal niks, gelukkig kan ik hem zelf wel heel mooi zien vanuit het keukenraam. Misschien maar goed ook dat hij niet zo zichtbaar is voor voorbijgangers, het zou niet voor het eerst zijn dan er een plant gestolen wordt uit mijn tuin.
  @J.E. Mulder: In het echt is hij nog mooier, kreeg het niet goed op de foto.
  @Wilma: Ik heb hem nog maar enkele jaren maar dit jaar is hij echt op z’n mooist geloof ik.

 3. Wat een fenomenale kleuren. Geweldig. Ik zou hem niet verplanten. Misschien zijn ze nog eens in de aanbieding. Kun je er nog een bijkopen 🙂

 4. @Truus: Dat zou kunnen helpen, al heb ik die van mij dit jaar ook nog niet bijgemest. De cacaodoppen geven ook voedingsstoffen af,misschien helpt dit al genoeg.
  @Liesbet: Ik hoop dat ‘ie niet gelijk gaat uitvallen, dat hij nog even zo mooi blijft.
  @Plato: Ja ik denk dat ik er een bijkoop, weet alleen niet of nu het goede moment is als ze net in bloei of net uitgebloeid zijn, dat is ook weer zonde hè?
  @PeterS: Ja doe ik ook, iets teveel geloof ik. Ik was gisteren op weg om de magnetronfolie te pakken om de kom kippensoep mee af te dekken, toen ik afgeleid werd door de azalea. Ineens hoorde ik een geslurp achter me, ik keek om en zag Tootsie met zijn kop in de soepkom hangen. Tootsie houdt blijkbaar van kippensoep, nou ik niet meer zo daarna, heb de soep weggekieperd.

 5. Kijk, dit vind ik tòch mooier dan die kriebelbeestjes hoor!
  Wat bloeit ie prachtig, in onze vorige tuin stond een heel bos bij elkaar in verschillende kleuren, nu heb ik er nog niet eentje, maar komt nog wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s