Witte wereld

Er lag al een aantal dagen sneeuw in Den Bosch maar vanmorgen werd het nog mooier met prachtig berijpte bomen. Dit moest ik natuurlijk vastleggen, daarom maakte ik vanmiddag een wandeling door het park รฉn over het water.

18 gedachten over “Witte wereld

 1. Prachtig hรจ? Ik moest vanmorgen even naar Vlaardingen en onderweg zag ik ook van die wondermooie taferelen. Spijt dat ik mijn camera niet heb meegenomen… ;o))

 2. Ik vond het heel mooi vandaag. Vanwege het werk kon ik niet van dit soort prachtige foto’s maken. Hopelijk is het zaterdag ook zo mooi.

 3. Wat een mooie foto’s! Kan ik toch nog een beetje van de sneeuw genieten. Hier is geen vlokje sneeuw gevallen… ๐Ÿ˜ฆ

 4. @Mickey S.: Ja zonde joh, zo vaak krijg je die kans niet.
  @Bram: Vorig jaar hadden we ook een dag of twee prachtige berijpte bomen, helaas had ik geen tijd, ik heb toen alleen even snel tussendoor wat foto’s gemaakt met mijn mobieltje. Gelukkig kon ik deze keer wel op tijd foto’s maken.
  @Olijf: Hier alleen van zondag op maandag en dat is goed blijven liggen omdat het blijft vriezen. Vandaag voor het eerst in 19 jaar weer op het ijs gestaan. Ik besef me ineens gezien jouw leeftijd dat je nog weinig natuurijs meegemaakt zult hebben? Oh wat voel ik me ineens oud…

 5. Het was inderdaad een schitterende dag en dan was ik nog vrij ook! Heerlijk in de zon geschaatst. Ben wel een beetje jaloers op je, want bij ons in het westen is geen sneeuw te bekennen. Hoewel dat weer minder goed voor het ijs is. Mooie winterfoto’s!

 6. Ook hier is het pak sneeuw van maandag j.l. blijven liggen en er is afgelopen donderdag nog wat bijgekomen. Prachtige foto,s!

 7. Wat een mooie witte stille wereld, Marika!
  En je hebt ‘m prachtig vastgelegd. Vooral foto nr. 5 (wilg?) is indrukwekkend!
  Groetjes Liesbet

 8. Je bent er in geslaagd hier een prachtige serie foto’s neer te zetten. Ik zou niet zo snel een keuze kunnen maken. Misschien nummer 2, vanwege de fijnheid van al die kleine witte takjes. Prachtig.

 9. Ik kan het alleen maar beamen, een prachtige serie foto’s Marika. ๐Ÿ™‚
  Ik vind nummer 2 (de berk) er ook wel uitspringen.
  Enne, gelukkig voor de watervogels is er ook een flink wak.

 10. Het was overal zo prachtig. Nederland op zijn fraaist. De bomen en struiken in een witte dracht die zorgde voor een winterse pracht. Vooral ‘s-ochtends erg mooi…..Fraaie foto’s gemaakt Mariek!!

 11. Hallo Marika, je hebt een leuk log moet ik zeggen. Via Google kwam ik hier terecht en heb ik even rondgekeken. Mooie foto’s!
  Als ik er om ga denken, kom ik nog eens vaker hier een kijkje nemen.
  Fijne zondagavond,
  KisHelma

 12. Als ik jouw mooie foto’s zie, dan is de rijp alweer lang verdwenen en zal voorlopig niet meer terug komen. Zo was de winter 2009 dus, Marika.

 13. Schitterend die witte wereld, hier ligt geen vlokje sneeuw.
  OT
  Een eenmalig plakberichtje om je te laten weten dat ik met mijn site ga stoppen, de reden kan je op mijn site lezen. Bedankt voor alles!
  Liefs Sjoukje and Cats

 14. Overal zie ik van die schitterende fotoos..emik blijf het herhalen.. dit is holland op zijn mooist ๐Ÿ˜€ ( gelukkig was het hier gewoon overal groen..en het heeft niet harder gevroren dan -8 want met die uitgevallen ketel.. dus geen verwarming en geen warm water..was t hierbinnen al koud zat ๐Ÿ˜‰ )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s