Eerste keren…

De eerste keer gewassen in het nieuwe jaar
…hoofdpijn in het nieuwe jaar
…kooien verschoond in het nieuwe jaar
de bank Tootsie gestofzuigd in het nieuwe jaar.

Alleen dat laatste was leuk genoeg voor een filmpje. Ooit had ik al eens twee Tootsie stofzuig-filmpjes op mijn weblog gezet maar dit was nog zonder geluid, waardoor er mensen gingen twijfelen of de stofzuiger wel echt aanstond. In dit filmpje is er geen twijfel mogelijk.

Advertenties

20 thoughts on “Eerste keren…

 1. Dat tootsie nog zo lang blijft zitten. Zou hier onmogelijk zijn. Als ze mij met de stofzuiger zien binnenkomen (en dan staat ie nog af) zijn ze al weg. Tsjip en Nixy fladderen dan meteen zodanig op dat de kooi helemaal schoon is. Ik hoef er alleen nog maar onder te zuigen.
  Grappig, jij hoeft maar op een tootsie te drukken en je hebt weer en leuk filmpje.

 2. jij ook de beste wensen voor 2009 marika.. dat toots dat alemaal accepteert.. hier kom ik met de stofzuiger binnen en ze zitten al op tafel of ergens anders 😀
  OT..wat moet je in huis halen dan voor dinsdag? en wie of wat komt er dan aan de deur?

 3. Als wij de stofzuiger aanzetten is er al paniek in de ‘hut’ en vedwijnen de katten naar boven. De hond wordt onrustig, maar vindt toch wel dat zijn mandje ongeschonden moet blijven. IK zie trouwens een vitrinekast met poppen…..een verzamelaarster?

 4. @Plato: Bibi moet er ook niks van hebben en Tootsie heeft er een haat-liefde verhouding mee. De vorige stofzuiger vond hij leuker, deze maakt wat meer herrie en dat vindt hij niet zo leuk.
  @Angel: Ik begon met de bank stofzuigen maar meneer ging steeds in de weg zitten, oftewel hij wilde eerst gestofzuigd worden. Dat ik dat accepteer is al helemaal erg, zo duurt het nog langer.
  Jij begon over Drie Koningen dus ik nam aan dat je dit dan wist. Hier komen er op die dag kinderen langs de deur om het Drie Koningen liedje te zingen, met de bedoeling snoep te scoren. Ik ‘moet’ dus snoep in huis halen.

 5. Nog de beste wensen en een goed 2009 toegewenst…
  Erg leuk om te zien dat er meer beesten zijn die niet bang zijn voor een stofzuiger…

 6. Dit is wel apart, l vind ik, dat jouw stofzuiger het niet goed doet. Er zaten nog heel veel haren op Tootsie.
  De allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar.

 7. De buurkat van ons is ook al zo gek op de stofzuiger. Onze kat kan echter ineens wel heel snel onbereikbaar voor dat apparaat zijn..

 8. @Marika – Zeker, je moest eens weten wat hier aan zelfgebouwde zaken staat te pronken….tuurlijk is dat ook verzamelen. Mooi juist….

 9. Joepieeeee….. kan ik Tootsie van je lenen ? Heeft Tootsie ook educatieve kwaliteiten ? Denk je dat hij Morris dit fantastische gedrag kan aanleren ? Jawel toch ?

 10. Hihi wat is dit toch een leuke gezicht….Porky begint al gek te doen als hij de stofzuiger in de kamer ziet liggen en als die aan staat dan springt hij gelijk bij mij op bed, zo van bij jou ben ik veilig voor dat enge ding…. Tootsie is echt een held wat de stofzuiger betreft.

 11. Hij lijkt het toch erg leuk te vinden. Hoef ik niet te proberen met Wolleke, die is bang voor de stofzuigervoet, maar ook wel nieuwsgierig tegenwoordig, hij komt steeds dichterbij..

 12. Heel erg leuk deze stofzuiger-Tootsie
  Dat ze het geluid van deze zuiger minder vindt kan ik me wel voorstellen. Dus nu heeft ze een dilemma haha…. arme Tootsie!
  Groetjes van Liesbet en nog een heel plezierig logjaar toegewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s