A lovestory?

Zaterdagmiddag was het prachtig weer en de katten mochten lekker de tuin in. Tootsie in zijn tuigje en Bibi voor het eerst zonder tuigje, want zij is toch veel te bang om weg te lopen. Ze vlucht meestal binnen 10 minuten weer naar binnen…

THE END

Advertenties

22 thoughts on “A lovestory?

 1. Goh, wat leuk…de katten in hun eigen stripverhaal. Zo grappig. Het loopt wel heavy af natuurlijk. Of komt er nog een vervolg. Ik bedoel: als Toots slaapt dan dan…..heel sneaky…..pootje voor pootje….. ik bedoel….nee ik zeg verder niks.

 2. Leuk gedaan Marika. πŸ™‚
  Plato staat al weer te trappelen om er een vervolgverhaal van te maken, ha,ha,ha.

 3. Dat je een goed verhaal kunt schrijven,wisten wij al,maar dat je ook een mooi stripverhaal kunt maken,is nieuw en verrassend.

 4. Truus:
  Ik heb wel een naam gekregen hΓ¨ πŸ™‚
  Maar nee….dit zijn Marika’s verhalen en die is vrouws genoeg om zelf leuke verhalen te bedenken. Daar hoeft Plato niets aan toe te voegen.

 5. Haha… Die komt vast nog wel een keer voorbij…. πŸ™‚ Hier is het dikke liefde tussen Stitch en de nog veel te jonge Lucy… zo lief!

 6. Nou Marika, dit is geweldig door je geregiseerd en prachtig gefotografeerd, echt leuk gedaan, hoor! En ’t is idd mijn ondeugende Sammy! Thanxxx!

 7. Vandaag moest ik aan dit stukje van jou denken toen ik door de tuin liep met Nala. Dat jou Bibi daar niet zo’n held was. Ik vroeg me af of het nog zo is? Hier is ook de kleinste van de 2 een beetje een scheiterd in de tuin – terwijl ze normaal binnen voor de duvel niet bang lijkt. Thuis is NL was ze sneller aan de tuin gewend. Afijn, Spaans tempo nu misschien πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s