Kerst elf 2007

Daar is ‘ie weer mijn kerst elf!
Dit keer heeft ze een vriendje gevonden om mee te dansen.
Klik snel op de foto om te zien met wie!

Het laden kan even duren, afhankelijk van je internetsnelheid en drukte op de website. Bij mij duurt het zo’n 50 seconden om te laden.
Vergeet je geluid niet aan te zetten!

Update
Omdat het filmpje bij veel mensen niet wil laden heb ik maar even een foto gemaakt van mijn mystery dancer.

*tromgeroffel* het is…..
PLATO!


maar ja het is leuker als je ons ziet dansen

23 gedachten over “Kerst elf 2007

 1. Ik weet niet waarom maar ik krijg ‘m maar voor de helft geladen. Misschien omdat er nou veel mensen aan het kijken zijn? Probeer ik het later nog een keer 😉

 2. @Emmelinda en Elisa: Hè wat jammer… Wel lang genoeg gewacht? Het laden duurt vrij lang, bij mij toch wel een seconde of 50.

 3. Ik krijg hem ook maar tot het blauwe scherm, daarna doet hij niks meer.
  Ik had hem van anderen ook al doorgestuurd gekregen, met hetzelfde probleem. Maar dankzij jouw logje weet ik in ieder geval wel een beetje wat de bedoeling was!

 4. Hier hetzelfde. En ik zit momenteel op mijn (trage) laptop omdat mijn pc gecrashed is. Jammer, want nu wil ik het wel weten ook wie er onder dat vraagteken schuil gaat.

 5. Ja, hij deed het…..grm grm….whahahahaha….wat een prachtig stel heb ik daar gezien. Een prachtig elfje met een of andere duffe gnoom ernaast. Ik kreeg er hier voor mijn scherm zowaar een rode kop van.

 6. Hehe, ik heb na drie minuten laden EINDELIJK de elfjes kunnen zien hahaha. Kijk ze eens dansen! Maareuh, nou weet ik nog niks eigenlijk. Wie is dat? Plato? Vanwege de “rode kop” zoals ik zie staan in de reakties?

 7. Oh, ik dacht dat iedereen die dit laadde zelf zijn hoofd in die elf zou zien. Omdat er iets van Random stond. Maar nu ben ik het dus.
  Nou, ik vind het wel een eer, Marika.

 8. @Plato Whahaha een duffe gnoom?? Nee hoor je bent een leuke kerstelf!
  Nu maar hopen dat Remco het niet ziet…
  @Emmelinda: Drie minuten?? Nou nou, het is zeker spitsuur. Misschien dat het ’s morgens sneller gaat, dan haakt Amerika af.

 9. whahahahahahahahahahhahaah *nee geen opmerkingen van mij deze keer……. wat zeg je je wilt toch een opmerking Plato. hmmmm nou ok je danst lekker uit de maat*
  t blijft een grappig filmpje

 10. Remco…ik wist dat je zoiets zou gaan opmerken.
  Als ik trouwens iets NIET kan is het wel dansen. Tantes zeiden vroeger al: Wim jongen, ga toch dansen, dan heb je zo een meisje (toen was ik 16 en die tantes vreesden werkelijk dat ik zou overblijven). Maar ik ging liever voetballen. Gek hè? Ik denk nog wel eens aan die tantes. Als ik hun raad had opgevolgd, zou het dan allemaal anders zijn? Nou ja, ik was pas 16 en nog onervaren. Nu weet ik dat schaatsen een veel mooiere sport is dan voetballen.

 11. @Plato ik wilde echt geen opmerking maken deze keer maar t zit gewoon in me om dan wel iets te zeggen
  ik heb nooit op voetbal gezeten maar wel een jaartje dansles gehad en uiteindelijk heeft het niks geholpen het ritme-gevoel is bij mij hopeloos, maar ik ben er niet minder om!!!
  zou je het anders gewild willen hebben Plato????
  @Marika jij maakt er weer iets positiefs van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s