Gaap…

Wat een druilerige zondag, het hele weekend regen bah… en het vooruitzicht is ook niet best. Dinsdag en woensdag wordt het maar liefst 14 graden. De truien kunnen weer uit de kast!

De hele dag door loop ik al te gapen maar zo te zien ben ik niet de enige die er moe van wordt. Ik denk dat ik er zometeen maar naast ga liggen.

Advertenties

9 thoughts on “Gaap…

 1. Marika, als groene surver kom ik hier ineens binnen zeilen. Compliment voor de schitterende foto’s!!

 2. hm zje ligt er nu naast denk ik? leuke foto’s! nee, ik hoefde niet lang te wachten op de uitslag en gelukkig gaat het langzaam aan wat beter, stapje voor stapje ;-)ik zou graag op vakantie gaan jah, lijkt me heerlijk…zit er nu ff niet in 😉 jammer joh ;-)) hele fijne druilerige zondag, dikke knufffffffffffffff

 3. Je moet het positief zien. Je eend op het dak krijgt een mooi prive vijvertje.
  De foto’s zijn er niet minder om in ieder geval.

 4. heb je ook foto’s dat je er naast ligt 😉
  maar je helpt niet echt mee ik ben ook al zo gaar 😦 duik zo mn bed in

 5. Ik ben gisteren naar Parkpop geweest, in de stromende regen. Maar vlak daarvoor heb ik ook liggen slapen met Punti op mijn buik. Het werkt inderdaad erg aanstekelijk zo’n slapende kat!

 6. Mooie foto, zo door dat glas. Of was het water? En die poes….wat kunnen ze toch verschrikkelijk lui liggen. Hier ook: schuift er een achter de planten in de vensterbank, slaapt in, rekt zic af en toe uit en dan schuiven de plantenpotten net tot op het rand-je-van-de-ven-ster-bank. En die kant blijft daar dus uren achter liggen zonder dat er wat valt. Knap he?

 7. @Plato: Het is een weerspiegeling in het water op de tegels buiten.
  Toch knap dat die kat van jou de plantenbakken heel houdt, die van mij gooit ze er eerst vanaf voordat hij gaat liggen. Of hij eet de planten op. Oftewel ik heb geen planten meer in de huiskamer. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s