Hop haasje hop

Ik probeer een nieuwe pc bij elkaar te hoppen, maar of het gaat lukken…?

Op de Lidl website kun je namelijk een nieuwe pc winnen door het "hop haasje hop" spel te spelen, de 5 mensen met de hoogste score winnen een pc. Aangezien mijn pc een beetje gammel is geworden leek me dat wel iets voor mij!

Nu dacht ik net dat ik al bij de eerste 5 zat met mijn score. Maar ja ik ben zo’n geweldig rekenwonder dat ik maar 5 getallen telde in die scores in plaats van 6. Dacht ik even dat ik goed zat met mijn score van 55672, die anderen zaten rond de 540528… ach scheelt niks.

Inmiddels is de hoogste score al 1578272, hmm die pc kan ik wel vergeten. Ik haal de top 1000 niet eens laat staan die top 5. Nou ja ik kan nog oefenen tot 9 april.

Wie doet er nog meer mee?

12 gedachten over “Hop haasje hop

 1. Ik ben heel slecht in spelletjes en bovendien heb ik geen pc nodig…. ik laat het hoppen maar even aan me voorbijgaan denk ik πŸ™‚
  Maar veel succes nog….

 2. Ik houd helemaal niet van spelletjes,maar ik snap dat jij er aan deelneemt voor een nieuwe computer.

 3. Kinderen zijn veel beter met dat soort spelletjes dan wij ‘oudjes’ omdat hun reactiesnelheid veel hoger is. Dus vergeet die top 5 maar (helaas natuurlijk).

 4. @PeterS: Ik ben al 668ste op de lijst, schiet lekker op. :o)
  @J.E. Mulder: Ja, maar volgens mij ga ik het niet redden. πŸ˜‰
  @warmhart: Na 50.000 punten begint die grijze opvanghaas ook nog eens de boel te saboteren, trekt hij de kar snel weg als mijn pakjes bijna in de kar liggen, en dan net doen of hij het erg vindt…grrrr.
  Die kinderen met de hoge scores hebben die haas vast omgekocht. Eens kijken of ik nog een wortel heb liggen ergens. :-/

 5. Ik ben niet zo goed in dit soort spelletjes, dus die computer gaat ook aan mijn neus voorbij.
  Groetjes en een heel fijn weekend!
  Sjoukje

 6. En ik heb er 1 gewonnen πŸ™‚
  Deze week wordt ie bezorgd door TNT post.
  Ben erg benieuwd. Hoogstwaarschijnlijk is het dezelfde als donderdag in de aanbieding komt op lidl.nl, maar dan met monitor en printer.
  greetings, llr.

 7. @lowlandsrouter: Gefeliciteerd! Ik las op het forum dat je 40 uur gespeeld hebt in een week om die score te halen? Nou ja al speelde ik 100 uur dan had ik het nog niet gehaald. Veel plezier met je nieuwe pc! πŸ˜‰

 8. Dank, vandaag wordt ie geleverd tussen 09.00 en 12.00 uur. Ik ben razend benieuwd wat het voor iets is. Hij zag er hetzelfde uit als die wat ze nu in de aanbieding hebben op lidl.nl (als ik het me goed herinner) maar dan met monitor en printer.
  Ja 40 uur ellende (lees stress).
  Maar ik had er de tijd voor en vond het wel een aardige arcade om te spelen. Het deed me denken aan een spel dat ik in de 90s gespeeld heb (baby.exe)waar babies uit een ziekenhuis raam werden gegooid, die je als brandweerman met een trampoline op moest vangen en in 2 of 3 keer bouncen rechtstreeks in de ambulance moest doen landen. Maar ik dwaal af zie ik. Suc6 met je weblog, [wave] llr.

 9. heey haha ik weet dat ik echt heeeeeeel laat ben maar is dat hop haasje hop spel er nog? ik heb het vroeger gespeeld en daarna niet meer maar ik vond het toch wel een heeeel leuk spel dus….. is het nog ergens te vinden?
  groetjes sophie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s