Het is wit en het….

…ligt in Den Bosch.

Joepieeee eindelijk hebben wij ook een keer sneeuw!

Het begon vanmorgen te sneeuwen tot ongeveer half 3. Misschien wel een van de laatste keren dat we echte sneeuw in Nederland hebben, gezien de berichten van afgelopen tijd over het veranderende klimaat.

Ik ging daarom maar snel wat foto’s maken, voor je het weet is het weer weg. Mijn weerstation geeft nu (15:14) 1.3 graad boven nul aan dus de dooi is al begonnen.


8 gedachten over “Het is wit en het….

  1. Oh die foto’s van die meeuwen zijn prachtig! Hier is de sneeuw al bijna verdwenen. Jammer. Maar gelukkig heb ik er vanmiddag met Stef van geprofiteerd 😀

  2. Wat een mooi gezicht die witte wereld. Het heeft bij jullie behoorlijk gesneeuwd. Hier begon het om een uur of 2 in de middag pas te sneeuwen. Jammer genoeg bleef het niet liggen.
    Groetjes Sjoukje

  3. Ik vond dit voor een weeralarm nou toch wel weer zwaar overdreven. Een beetje sneeuw, nauwelijks genoeg om een fatsoenlijke sneeuwpop van te rollen. Sleeën ging ook al niet. En op de fietspaden werd het ook al niet glad en glibberig hard aangereden door fietsers die voor je over de sneeuw gereden hadden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s