Dag 1

Vandaag op de eerste dag van het nieuwe jaar leek het wel of we getrakteerd werden op Maartse buien. Mijn weerstation kon het bijna niet bijbenen al die veranderingen van het weer. Zon afgewisseld door regenbuien met flinke windstoten, en daarna ineens zon en regen tegelijk…het kon niet op, ik kon alleen geen regenboog ontdekken. Vannacht tijdens het vuurwerk zag ik de buitentemperatuur oplopen tot maar liefst 13 graden! Het moet niet gekker worden.

De jaarwisseling is hier vrij rustig verlopen, wel veel vuurwerk gezien maar gelukkig niet zoveel harde knallen. Tootsie’s slaap werd wreed verstoord door het vuurwerk, en heeft vervolgens tijdens de grootste herrie onder een stoel gelegen, terwijl hij wat pissig voor zich uitstaarde.

Een half uur voor de jaarwisseling…

Vandaag vooral lang uitgeslapen want ik was erg laat naar bed, en vanavond ben ik naar mijn ouders gegaan om nieuwjaar te wensen en Chinees te eten. Het was nogal veel en ik kreeg daarom zowat de helft mee naar huis, volgens mij eet ik nog een week lang Chinees…oeps (maar wel lekkel).

Vannacht had ik nog wat foto’s gemaakt van het vuurwerk, althans geprobeerd want dat valt niet mee zo uit de hand. Vorig jaar lukte het beter, weet alleen niet meer hoe ik de camera toen had ingesteld. Het vuurwerk waaide door de harde wind alle kanten op waardoor het nog moeilijker werd. De sluitertijd was vrij lang waardoor je de gekste effecten krijgt, helaas kon ik geen statief gebruiken.

Hieronder een paar foto’s!

Deze viel half buiten beeld, nou ja beter dan niks. :o)

Dit was heel mooi, duizenden sterretjes schitterden in de lucht!

Dit lijkt wel een soort vuurvogel, het zijn net vleugels.

Vreemd effect die omgedraaide vraagtekens.

9 gedachten over “Dag 1

 1. Gelukkig nieuwjaar!
  Eigenlijk vind ik die effekten op de foto leuker dan foto’s zoals het echt was. Ja het waaide echt hard he? Steffe stond buiten met die sterretjes maar die waren bijna niet aan te krijgen. Het viel inderdaad op dat het zo warm was, ik kan me jaren herinneren dat we stonden te blauwbekken met die krengen (de sterretjes, niet de kinderen)…daarom had ik er dit jaar stiekem iets minder gekocht ghehehe 😉

 2. @Emmelinda Whahaha en hadden ze het door? ;o)
  Ik weet nog dat ik vorig jaar zowat aan de camera vastgevroren zat, tenminste zo voelde het. Net teruggekeken in het archief, er lag zelfs sneeuw op 30 december.

 3. wow die foto die lijkt op een vogel is leuk geworden en ook die duizend sterretjes ziet er leuk uit
  als ik die foto van tootsie zie zou ik haast jaloers op hem worden die ligt lekker te slapen
  gelukkig, gezond, liefdevol en humorvol 2007 gewenst

 4. ik vind ut stoere foto’s , echt wel! gaaf joh! ikz ie dezelfde dingen die jij er in ziet, grinzz hahahahaha… ik verwachtte met recht ook een foto van rond 12 uur van Toots hihi… of komt die nog? liefs en een dikke knuffff

 5. Ps: vanmiddag rond half 4 reed ik naar huis en zo’n ontzettend mooie regenboog gezien… maarja moest oogjes opd e weg houden…was aan t autorijden ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s