Loopgraven

Meestal komt er op de dag van ziekmelding hier al een controleur aan de deur maar deze keer niet, zelfs niet de dag erna. Het is nu ook wel moeilijk geworden om mijn voordeur te bereiken. Vandaag hebben ze namelijk een stel ‘loopgraven’ aangelegd voor de huizen in mijn straat. Daar moet je eerst overheen zien te springen voordat je bij de deur kunt komen. Dus best kans dat er nog ergens een controleur hulpeloos in zo’n ‘geul’ ligt te spinvoeten.

13 gedachten over “Loopgraven

 1. @PeterS: Ik hoop toch dat er hier minder slachtoffers zullen vallen. πŸ˜‰
  @J.E. Mulder: Ja… en er is aardig wat regen op komst. :-/ Ik zie mezelf zondagavond al met die vuilcontainer slepen door de modder op zoek naar een weg waar de vuilniswagen nog rijdt. Dat wordt een heel eind lopen. 😦

 2. @Remco: Ehh heb ik niet, heb niet eens rubberlaarzen…oh oooh… πŸ˜‰
  @Olijfje: Oei… het is hier nog droog, ben net terug met de boodschappen. Net op tijd terug dan denk ik, zal eens op de radarbeelden kijken hoever de buien al zijn genaderd. :o)

 3. Het lijkt een beetje op hoe mijn toekomstige straat eruit ziet op dit moment….alleen wonen daar nog geen mensen!! Wat een baggerboel zal het inmiddels geworden zijn. Is het gelukt met je container??

 4. @Yvette: Het valt nog mee met de baggerboel, het heeft niet zo hard geregend als verwacht werd. Maar er komt nog genoeg deze week. Aan de achterkant hebben ze inmiddels een gedeelte bestraat, nu kon ik achter de huizen langs over de stoep met mijn kar. Ik moest alleen wel een heel eind lopen om hem langs een weg te kunnen zetten waar de vuilniswagen komt. En die kar was best zwaar, ik hoop niet dat ik hier nu mijn schouder weer mee verpest heb, ging net iets beter. :-/ Nou ja morgen is hij een stuk lichter op de terugweg. πŸ˜‰

 5. Voor zover ik weet, worden er nergens meer controleurs voor aan de deuren bij zieke mensen gebruikt. Tegenwoordig wordt er gebeld (nee, niet ‘aan’, maar met de telefoon hΓ¨).

 6. @warmhart: Nou toch wel hoor, meestal bellen ze eerst je casemanager en die kan dan zeggen of een huisbezoek nodig is of niet, bij mij wordt dan altijd gezegd dat dit niet nodig is maar ja als men die casemanager niet snel genoeg kan bereiken (zelfde ochtend van ziekmelding) dan komen ze gewoon wel langs.
  Maar jij hebt het waarschijnlijk over het UWV? Ik heb geen WW meer. πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s