Stemmen

*Spam Alert…Spam Alert* Er kan nog tot 12 uur vanavond gestemd worden op de finalefoto’s van de fotowedstrijd waar Tootsie aan meedoet. Zie dit logje van een paar dagen geleden. Dus wie nog niet gestemd heeft, dit is de laatste kans!

Advertenties

18 thoughts on “Stemmen

 1. @Peter: Ja maar denk het niet, het gaat eigenlijk alleen nog maar om wie de grootste achterban heeft. En niet welke foto men het mooiste vindt. Eigenlijk had ik liever gezien dat de jury de nummers 1, 2 en 3 zouden kiezen, is veel eerlijker. 😉
  @warmhart: Inderdaad, je hebt nu echt geen idee hoe je ervoor staat. Dus spammen we nog maar even door wahaha.

 2. al gestemd jah en op me werk ook nog een keertje en colelga’s ook 😉 heb je mail gelzen meis, maar nog niet de rust gevonden om te antwoorden, fijne zondag verder, liefs en dikke knuffffffffffffff

 3. @Daantje: Je collega’s ook? *hehehe* dank je wel! Weet alleen niet of het meegeteld wordt hoor, als de stemmen vanaf dezelfde locatie komen met hetzelfde IP adres dan telt het niet. Is ook wel logisch eigenlijk anders zou het wel heel makkelijk zijn om vals te spelen. Dan zou je steeds met een andere naam en e-mailadres opnieuw kunnen stemmen.
  Doe maar rustig aan hoor! Fijne zondag nog, nou ja is al bijna om…kan beter welterusten zeggen nu. 😉

 4. Haha nee web-log niet net begonnen, maar vooral ontzettend gewist en opnieuw begonnen. En ja om je design te kunnen zien moet je eventjes een berichtje plaatsen, en er kwam niet meer in mijn hoofd opborrelen dan ‘bla’ 😉 Maar inmiddels aangepast in iets véél interessanters (kuch).

 5. Even een stom vraagje trouwens, want ik ben sinds het veranderen van web-log.nl niet meer echt actief geweest met bloggen, maar hoe krijg jij aan de rechterkant van je web-log zo leuk al die foto’s en dat verhaaltje over jezelf?

 6. @Mostert: Wat dacht jij ik lees iets over spam laat ik ook gelijk maar even spammen? 😉 Dit is al de tweede keer dat je precies hetzelfde bericht plaatst, ik heb het onderste deel nu verwijderd.
  @Anne: Wat ik aan de rechterkant heb staan heb ik in een TypeList gezet. Die kun je dan toevoegen aan je weblog en je kunt ook aangeven waar je ze wilt plaatsen. Je kunt ook eerst de tekst opmaken in een editor, de HTML code kopieren en dan in zo’n typelist plakken. Is vooral handig als je geen kaas hebt gegeten van HTML. 😉

 7. Ik ben te laat…….
  Gelukkig ben ik ook niet zo’n stemmer in dit soort dingen. Zoals je al schrijft, het gaat er dan voornamelijk om wie het meeste mensen weet te mobiliseren. Uit principe doe ik daar liever niet aan mee.
  Het gaat er toch om dat de foto voor jezelf mooi is en waarde heeft!

 8. Ik had al gestemd, dus kan helaas niet nog een keer.
  Goeie actie trouwens van die spam-reactie! Ik denk dat ik dat ook maar ga doen als ik zo’n reactie krijg. En dan natuurlijk wel het leuke gedeelte laten staan. 😉

 9. @Yvette: Ja is ook zo, maar ja er werd door de eigenaar van die site zelfs opgeroepen om toch vooral maar al je kennissen, familie en vrienden op te trommelen om te komen stemmen op de foto’s. Wil je nog kans maken dan moet je hier eigenlijk wel aan meedoen. Maar de volgende keer mogen ze van mij gewoon een jury laten kiezen hoor.
  @olijfje: Irritant hè die spammers, is gewoon steeds een plakbericht. Had hem de vorige keer al gewaarschuwd. :-/
  @Mickey S.: Je kon tot zondagavond stemmen, de stemmen die daarna nog uitgebracht worden tellen niet meer mee. De uitslag wordt woensdag bekendgemaakt. 🙂

 10. Tootsie, van harte gefeliciteerd met je 1e prijs! Terecht gewonnen hoor, ik vond jouw foto ook de mooiste en had op je gestemd!
  Groetjes Sjoukje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s