Zandweg

Kom je thuis, kijk je uit het raam en zie je dit… ‘Aaaarggg’ waar is de straat gebleven?

Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Nu de verbouwing achter de rug is, moet er door de gemeente ook nog gesleuteld worden aan de openbare ruimte zoals trottoirs, wegen, parkeervakken, bomen e.d.. Je auto voor de deur parkeren mag voorlopig niet, en waar we straks de afval- en GFT containers aan de straat mogen zetten is ook nog een raadsel. De herinrichting gaat 3 maanden duren en vandaag zouden ze beginnen. Vanaf 7 uur ’s morgens las ik gisteren in een brief! Nee hΓ¨, niet weeeer…..! 

Vanmorgen rond 7 uur werd ik dus wakker van een gigantische herrie, met grof geweld werden er straattegels verwijderd en op grote hopen gemikt. Toen ik vanmiddag wegging met de fiets, kreeg ik al een leuke verrassing toen ik de poort openmaakte, bij mij waren ze al geweest, de stoep was verdwenen. Ik mocht tot mijn enkels door het zand baggeren op weg naar het fietspad in de verte. Toen ik terugkwam had het ook nog geregend… je snapt hoe mijn vloer er nu uitziet?

Ze hebben wel flink doorgewerkt in die paar uur tijd, aangezien nu ook aan de voorzijde de straattegels verdwenen zijn. Hopelijk zijn ze ook zo snel met bestraten!


Nog even een paar heuveltjes ‘kleien’ en we kunnen gaan motorcrossen!

14 gedachten over “Zandweg

 1. Okee, het is even vervelend, maar hierna ben je er wel voor jaren vanaf natuurlijk.
  Totdat ze klaar zijn, want dan moet de riolering worden vervangen. En als die klaar zijn wil KPN nog een glasvezel in de grond doen.
  En daarna moet de waterleiding vervangen worden enz…….
  Sterkte Marika…

 2. @PeterS: Doe eens niet zo eng…! Tjee misschien gaan ze dat ook nog wel allemaal doen, voordat de nieuwe straattegels gelegd kunnen worden, ja zo kom je wel aan 3 maanden… :-/

 3. Je zal wel raar op je neus gekeken hebben toen je voor het raam keek. Het word natuurlijk ook een baggerzootje, vooral als het geregend heeft. Hopelijk, gaan ze het gelijk weer betegelen. Succes!
  Groetjes Sjoukje

 4. whahahahahaha je buurman had zn auto laten staan lekker zeg πŸ˜‰
  3 maanden voor dat stukkie das wel erg lang ik denk dat ze meer doen dan alleen bestraten. ff met PeterS meedoen πŸ˜‰

 5. Straatmotorcross! Leuk vervolg op de motorcross afgelopen weekend in Scheveningen. Voor de herrie maakt het toch niet meer uit… πŸ˜‰

 6. Wat vervelend. Op weg naar mijn werk kom ik ook langs een zijstraat die echt al maandenlang open ligt. Ik snap echt niet goed hoe gemeenten dat hun bewoners aan kunnen doen.

 7. @Sjoukje: Ik was blij dat ik niet thuis was toen ze dat gedaan hebben, zal een herrie geweest zijn zeg. πŸ˜‰
  @Remco: Nou 3 maanden voor de hele wijk denk ik, ze zijn alleen bij mij voor de deur begonnen. :o)
  @Olijfje: Ja leuk, kijken of dat net zo makkelijk is als Motocross Madness op de pc. (vrees van niet) πŸ˜‰
  @warmhart: Er gaat waarschijnlijk ook nog een stukje van onze voortuinen af. Ik zag ooit op een van de werktekeningen dat er ongeveer een meter vanaf gaat.

 8. De Gemeente Den Bosch heeft blijkbaar geld over dat nog dit jaar besteed moet worden.Tja en als het gaat winteren duurt het nog wat langer….Sterkte!

 9. Straks woon je in de mooiste straat van nederland, tijd voor een buurt feestje lijkt me. ps Je mag me BMX wel even lenen om lekker tof mee te doen πŸ˜›

 10. Het is niet iets om vrolijk van te worden. Maar het blijkt te moeten gebeuren. Het zal in ieder geval beter worden dan het nu is.
  erik

 11. Het is te hopen voor je dat het niet al te vaak of te lang gaat regenen, da’s helemaal niks nu.
  En een mΓ©ter van je tuin??? Dat is een hoop zeg!!!
  Nou ja…….je kunt in ieder geval een hoop zandkastelen gaan bouwen….ook leuk…

 12. Ik zit net zo. Ze zijn wel druk bezig met de straat hier, maar door al die regen is het 1 grote modderpoel 😦 Ben blij als het achter de rug is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s