Verbouwing klaar!

De werkzaamheden aan de voor- en achtergevel van mijn woning zijn eindelijk afgerond, de steigers zijn vorige week verwijderd.

De voorgevel

Voor

Na

Bij 1 woning moeten de kozijnen nog vervangen worden, vandaar het stukje steiger. De bewoners waren met vakantie tijdens de twee weken dat iedereen thuis moesten blijven voor de renovatie, probleem was dat de aannemer hier niet van op de hoogte was en aan de gesloten deur stond. De bouwvakkers lijken er nu weinig haast meer mee te hebben. Misschien wraak?

Achtergevel

Voor

Na

16 gedachten over “Verbouwing klaar!

 1. @PeterS: Ja je zou zomaar je eigen huis voorbij lopen. :o) Ik zit al te denken of er plantenbakken aan dat balkon zouden mogen/kunnen hangen. En een leuke hanging basket links naast de deur aan dat afdak. 8)

 2. wow das mooi opgeknapt en toont gelijk een stuk duurder en luxer 😀
  ik denk dat je aan dat balkonhekje best wel een plantebak mag hangen maar of je dat ook aan dat afdakje mag ??? vraag t anders even na.

 3. @Remco: Ik had dat al bij andere huizen gezien van dit type, die hele straat had daar planten aanhangen. Sommigen hadden zelfs aan beide kanten van het afdakje hangplanten. Zo’n bakje kun je met de haak opzij aan zo’n buis hangen denk ik. :o)

 4. Zoowww, da’s een flinke verandering zeg, echt chic geworden!! Heb je gelijk je raambekleding aangepast binnen, of zie ik dat verkeerd?? Is erg mooi geworden iig.
  Groetjes Marion.

 5. Wat is dat mooi geworden zeg!!!! Vooral de voorkant vind ik erg mooi.
  Ga je aan het franse balkon aan de voorkant ook plantenbakken hangen?
  En die hanging baskets lijken me ook leuk.
  Ziet er goed uit!!!

 6. @Marion: Ik heb alleen boven de raambekleding aangepast, daar had ik eerst ramen en nu heb ik daarvoor in de plaats (balkon)deuren gekregen. Ik had er eerst witte jaloezieën hangen, maar die pasten niet meer. Op de foto is het niet echt duidelijk te zien vanwege de spiegeling in het raam. Hier staan foto’s wat er nu voor die deuren hangt.
  @J.E. Mulder: Ja lijkt net ja. 😉 Er was al zeker zo’n 8 jaar niks meer aan onderhoud gedaan, dus het was ook hard nodig.
  @Yvette: Ja lijkt me wel leuk van die plantenbanken aan de railing, eens rondkijken wat ze verkopen. Er zal alleen niet veel meer te koop zijn aan planten wat nog bloeit nu. Nou ja anders maar plantenbakken met winter viooltjes, ook leuk! 🙂
  @angel: Ja hè? *zoek de verschillen* hehehe. :o)
  @Mart: Inderdaad een hoop gedoe. Het is niet alleen deze verbouwing maar ook 4 jaar geleden kreeg ik al met dit project te maken toen ik mijn huis uit moest. Mijn vorige woning zou gesloopt worden i.p.v. gerenoveerd. Dit project heeft al heel wat ellende veroorzaakt. Maar goed nu lijkt het dan toch eindelijk goed te komen. 😉

 7. Het heeft heel wat kopzorgen gekost, maar het resultaat mag er wezen, ik vind het erg mooi geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s