9 gedachten over “Badkamer

 1. Dat zeepaardje maakt het af ๐Ÿ™‚
  Ziet er goed uit hoor, kun je trots op wezen.
  En nu moet je natuurlijk ergens anders douchen, want het is zonde om die badkamer nat te laten worden ๐Ÿ˜‰

 2. @PeterS: De badkamer was vorige week al klaar maar ik had nog geen tijd gehad om een logje te maken. Er volgt zometeen nog een logje. :o)
  Leuk hรจ dat zeepaardje (en vis), daar zit badschuim in. Maar dat ga ik natuurlijk niet gebruiken, da’s zonde. ๐Ÿ˜‰

 3. wow das mooi geworden wat een licht kleurtje al niet kan doen tov een donker kleurtje
  en die kleuren mintgroen/lichtblauw halen echt het strakke witte effect weg goed gedaan

 4. @Remco: Dat donkere stak echt heel erg af tegen de rest. Ik denk dat de meeste mensen het wel over zullen schilderen. Ik had al het een en ander in die kleur zoals het douchegordijn en matje. Ik heb er wel nog 2 handdoeken in turquoise bijgekocht en een stel washandjes, verder ook nog een nieuwe douchemat en die badschuim visjes en zeepaardjes. ๐Ÿ™‚ Ik vind het een mooie kleur voor op de badkamer, het is alleen wel moeilijk om nog aan turquoise te komen in handdoeken en matjes enzo. De kleur zal wel ‘uit’ zijn ofzo. :-/
  @Emmelinda: Dit karwei is achter de rug ja gelukkig. Ik heb ze tijdens de renovatie 4 tegeltjes laten vervangen waar eerst de radiator had gehangen. Dit hadden ze gevoegd met een beige kleur terwijl de rest wit is. Ik heb die tegels dus zelf ook nog opnieuw gevoegd met wit. En zo blijf je bezig. ๐Ÿ˜‰ Overal zwart op het plafond en de muren, dus alles opnieuw gewit. En die radiator tig keer overgeschilderd pfff… Maar goed wel fijn als het dan eindelijk klaar is. Nu de rest nog! :o)

 5. De HEMA heeft badmatten in tamelijk sprekende kleuren. Of de blauwachtige kleur ook jouw kleur turqoise is, zul je zelf moeten beoordelen.

 6. @warmhart: Ik denk dat ik nu wel genoeg accessoires heb in die kleur. Maar als ik eens in de buurt ben van de Hema zal ik eens binnenlopen om te zien wat ze hebben. ๐Ÿ™‚ Ik had ook nog een leuke wc bril gezien met aquarium print precies in de goede kleuren, maar ben bang dat het dan te druk wordt. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s