Nog steeds herrie

Gisterenmorgen van 7 uur tot 11 uur waren ze de voegen van de achtergevel aan het verwijderen met een soort beitelboor, ik dacht even dat ik gek werd. Wat een herrie kunnen die kerels maken en het hield maar niet op. Vandaag hebben ze de laatste voegen gedaan, de schuur is nu ook onder handen genomen.

Mijn woning heeft al nieuwe dakpannen, een nieuwe schoorsteen en het kleine dakraam is vervangen.

Het dakraam is er gewoon via de buitenkant uitgehaald en de nieuwe er op dezelfde manier weer ingezet. De binnenkant moet nog afgewerkt worden.

Ik ontdekte een nieuw soort onkruid in mijn voortuin, in de vorm van een schoorsteen…

De voorgevel zou dan wel blijven staan maar blijkbaar moesten er op een aantal plaatsen toch bakstenen verwijderd worden. Het regende ineens bakstenen aan de voorkant, ik zou nu geen postbode willen zijn in mijn straat, helm verplicht. Een aantal bakstenen stuiterden tegen mijn raam aan die gelukkig heel bleef, de vensterbank aan de buitenkant heeft het niet gered maar ja die moest er uiteindelijk toch vanaf.

De straat hier ziet eruit alsof het ternauwernood een bombardement heeft overleefd.

En dan nu…*tromgeroffel*
De Bouwvakker van de Week! 

8 gedachten over “Nog steeds herrie

 1. hahahaha……misschien ga ik je item wel pikken het komende jaar:
  “Bouwvakker van de week”
  Ik moet in de bouwkeet dan toch ook maar mijn website achter laten :-)))
  Vreselijk als je al zo lang geen rust meer hebt in je eigen huis…. :-((
  Ik hoop van harte dat ze toch opschieten bij je, lijkt me niks al die herrie….

 2. @warmhart: Het is in ieder geval de mooiste van het stel. Niet zo moeilijk als je de rest ziet… Die zijn of oud of hebben zwaar overgewicht met tattoos en kale kop. Als ik nou die leuke koffie geef dan komt de rest er vrees ik ook op af. :o/
  @Mickey S.: *hehehe* Ik hoef er meestal niet aan de voorkant uit, ben meestal met de fiets dus ga ik achterom en daar vallen tot nu toe nog geen bakstenen uit de lucht. Er lag wel een kuil van een meter diep voor de grondkabel naar de schuur. Je zou daar instappen! Vanmorgen gekeken hoeveel inbrekers er in de kuil lagen maar viel tegen.
  @Yvette: En dat ga je hen nog vertellen ook? Oeps hehehe. Ik ben erg benieuwd naar jouw bouwvakker van de week. 😉
  Vanmorgen hebben ze de muren schoongespoten en dat klonk alsof het buiten stormde met minstens windkracht 11. Mijn kozijnen bleken ook niet bepaald waterdicht, er lag een plas water op mijn vensterbank. Het is maar goed dat die ook vervangen worden. :o)
  @Remco: Voor lunch zelfs? Heb zo’n vermoeden dat het geen Nederlander is (te knap hehehe). Ik hoorde laatst iemand ‘Pools’ (klonk als..) praten en dat zou hij wel eens geweest kunnen zijn. Ik zie hem ook nauwelijks praten met de andere bouwvakkers. :o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s