Games Without Frontiers

Ik kwam net deze oude videoclip uit 1980 tegen van Peter Gabriel. Het nummer heet Games Without Frontiers, ook Kate Bush is te horen in de backing vocals.

Leuk om terug te zien vind ik, maar ja ik ben dan ook best wel een fan.

Klik op het plaatje om de clip te zien.

14 gedachten over “Games Without Frontiers

 1. Is inderdaad wel een lekkere plaat ja. Ik ken Peter Gabriel niet zรณ goed, eigenlijk alleen van zijn hits “Sledgehammer” en “Don’t Give Up”. Die vond ik wel erg goed trouwens en aan Sledgehammer hield ik ooit nog eens een vriendinnetje over…

 2. Jarenlang ben ik groot fan geweest van Kate Bush en heb dan ook vrijwel al haar cd’s. Alleen de laatste niet, maar ik hoorde dat deze toch wel erg tegenviel.
  Peter Gabriel ken ik niet zo heel goed eigenlijk……

 3. @Martin: Nee dit komt van zijn derde album uit 1980, Don’t Give Up komt van zijn album ‘So’ uit 1986. ๐Ÿ˜‰
  @JE. Mulder: Ook leuk! ๐Ÿ˜‰
  @Mickey S.: Vanaf Sledgehammer was ik fan denk ik, kort daarna al zijn elpees aangeschaft. In 1986 als 16-jarige naar een live concert geweest van hem (Point of View tour) en was daar zwaar van onder de indruk. ๐Ÿ™‚
  @Yvette: Ik heb ook al haar cd’s en de laatste vind ik wel erg mooi. In november schreef ik daar iets over. Hier staat dat logje. ๐Ÿ™‚

 4. Ik heb de Dvd van de laatste tour, echt gaaf. doet zijn dochter ook mee. Leuk hoor van die oude video clips, die zou je vaker op tv moeten zien. hou wel van die jaren tachtig (dance)liedjes.

 5. Ik ben ook meer een fan van de nummers Sledgehammer en Don’t Give Up. En ik ken zijn inbreng in Genesis, een groep waar รฉรฉn van mijn kennissen destijds gek van was, en die hij dus ook te pas en te onpas draaide. Sledgehammer had vooral ook een bizarre video, erg fraai. Veel fraaier dan deze, die (zeker nu) een beetje klungelig overkomt.

 6. @Berry Die heb ik ook op DVD is mooi ja. ๐Ÿ™‚ Zijn dochter(s) waren trouwens ook al te zien in de clip van Sledgehammer, ergens op het eind. :o)
  @Warmhart: Zijn album SO was een stuk toegankelijker voor het grote publiek dan zijn voorgaande albums. Maar zijn beste albums vind ik PG-4 en zijn laatste genaamd ‘Up’. Vanaf Sledgehammer stond hij ook bekend om zijn fraaie videoclips. De oudere clips van voor die tijd vind ik daarom juist erg grappig om te zien. ๐Ÿ˜‰

 7. Zoals je het album van Kate Bush beschrijft, klinkt het toch wel erg mooi. Volgens mij moet ik nog ergens platenbonnen hebben, het is blijkbaar de moeite waard om toch eens goed te gaan luisteren!!

 8. Hay. Leuk dat je even langs kwam. Gewldige tuin heb je. Heerlijk al die kleuren, ziet er goed uit. Wat is dat jammer, dat je de planten moet terug knippen. Komt allemaal weer goed. De clematis beloont je met nog meer bloemen. Groetjes.

 9. @Yvette: Je kunt hem misschien wel eerst beluisteren in de winkel? Op de Kate Bush website kun je van 3 nummers fragmenten horen. ๐Ÿ™‚
  @Jolande: Ik hoop het dat ze terug zullen komen. Als die bouwvakkers ze maar niet vertrappen met hun lompe poten. :-/

 10. Oh my, Peter op z’n best! Ben aan het brainstromen om hem via jou te jatten ๐Ÿ˜‰
  Fijn weekend Marika, en ga je Pinkpop nog volgen via tv/internet? Vindt het progamma meer zozo, maar ga toch even af en toe neuzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s