Wat eten we vandaag?

Typisch altijd die verpakkingen. Kip-saté met paprika en lente-ui en vervolgens mag je zelf toevoegen… kip, paprika en lente-ui. Hm… wat zit er eigenlijk wél in dat zakje?

Ik had hier best zin in maar natuurlijk geen paprika en lente-ui in huis. Wel zakjes Italiaanse roerbakgroenten waar o.a. paprika in zit. Nou ja zal ook wel smaken.

De kip in een marinade gezet van Teriyaki saus en daarna met een uitje gebakken in olijfolie.

Ik haalde een zakje uit de vriezer en zag dit op de achterkant staan…. niet geschikt om in te vriezen?
Ik vries het al jaren in en heb er nog nooit iets van gekregen, beetje vreemd hoor. Ze beweren op de verpakking dat het vers verpakt is, het is dus niet zo dat het al eerder ingevroren is geweest. De groenten in dit zakje kun je normaal gesproken gewoon invriezen als je het zelf los koopt en snijdt.

Met gevaar voor eigen leven doe ik de groenten erdoor.
Daarna de mix aangemaakt met water en erbij gegooid. Nog wat rijst erbij gekookt
(iets te lang want ik zat weer eens tussendoor te computeren…foei).

Klaar!

16 gedachten over “Wat eten we vandaag?

  1. Het ziet er echt heerlijk uit! Maar mij viel het inderdaad laatst ook op. Ook bij een zakje van Knorr. Wat ui met paprika. Net zoals het op jouw zakje staat. Vond ik zo raar. Op de achterkant van het zakje beweren ze wel bij de ingrediënten dat er inderdaad ui en paprika inzat (jaja).

  2. Ziet er erg goed uit. Als Rogier uitgegeten is…..
    Voor het te lang doorkoken van rijst is er een perfecte oplossing: een rice-cooker. Springt zelf uit als de rijst gaar is en dan blijft het heel lang wakker. Ideaal. 😉

  3. Ziet er erg goed uit. Als Rogier uitgegeten is…..
    Voor het te lang doorkoken van rijst is er een perfecte oplossing: een rice-cooker. Springt zelf uit als de rijst gaar is en dan blijft het heel lang wakker. Ideaal. 😉

  4. Eet smakelijk!!!!!
    En daarom kook ik nooit uit pakjes of zakjes. Je moet er altijd zoveel aan toevoegen, dan kun je het net zo goed zelf maken 😕
    Groet,
    Yvette

  5. Eet smakelijk!!!!!
    En daarom kook ik nooit uit pakjes of zakjes. Je moet er altijd zoveel aan toevoegen, dan kun je het net zo goed zelf maken 😕
    Groet,
    Yvette

  6. @allemaal: Het was lekker hoor! Kon er gelijk 2 dagen van eten. Tweede dag heb ik er nog wat sweet chilisaus doorheen gedaan en wat zilveruitjes, en zilvervliesrijst i.p.v. gewone rijst gebruikt. Deze keer niet te lang laten koken. 8) Wie weet schaf ik ooit nog zo’n rijst-koker aan Peter, is misschien wel handiger voor mij. Ik heb ook al een elektrische eierkoker omdat ik ze steeds te lang liet koken. 😛 Snap alleen niet helemaal waarom rijst wakker moet blijven? 😕 😉

  7. @allemaal: Het was lekker hoor! Kon er gelijk 2 dagen van eten. Tweede dag heb ik er nog wat sweet chilisaus doorheen gedaan en wat zilveruitjes, en zilvervliesrijst i.p.v. gewone rijst gebruikt. Deze keer niet te lang laten koken. 8) Wie weet schaf ik ooit nog zo’n rijst-koker aan Peter, is misschien wel handiger voor mij. Ik heb ook al een elektrische eierkoker omdat ik ze steeds te lang liet koken. 😛 Snap alleen niet helemaal waarom rijst wakker moet blijven? 😕 😉

  8. @Marika: ik nog denken “wakker”? Lees ik mijn reactie even na…. tja, ik weet niet waar ik met m’n gedachten zat.
    In ieder geval blijft de rijst lekker warm, maar dat zul je zelf wel bedacht hebben 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s