Bonnie update 2

Ik heb rond 11 uur gebeld naar de dierenkliniek en in eerste instantie was ik blij want de dierenarts vertelde dat ze het goed deed, ze had gegeten en gedronken.

Vanmiddag ging ik haar deken brengen waar ze graag op ligt. En nu bleek dat ze helemaal nog geen eten gehad had. (blijkbaar in de war met een andere hond? ) Dat krijgt ze vanavond pas voor het eerst. Ze had wel gedronken en dat was erin gebleven, niet overgegeven.

Hoewel ze daar zeiden dat ze het goed deed, vond ik het toch wat tegenvallen. Ze keek nog steeds ziek uit haar ogen en ze kon niet overeind komen ze gleed steeds weg op de gladde vloer. Dat was niet echt een fijn gezicht om haar zo over de grond te zien schuiven…
Met twee man haar overeind moeten helpen. Toen kwispelde ze wel hoor maar ik vond haar een beetje duf in heel haar doen, gisteren zag ze er beter uit.
Nu maar hopen dat ze van nog een dag spoelen en vanavond het eten (als ze het wil eten) een beetje zal opknappen. Ik heb er nog niet zo’n goed gevoel over…

Morgen tegen 12 uur mag ik bellen over het bloedonderzoek of de nierwaardes zijn gedaald.

12 gedachten over “Bonnie update 2

 1. Ga er maar positief van uit dat ze bij de dierenarts meer ervaring hebben met zieke honden dan jij, als ze zeggen dat Bonnie het goed doet.

 2. Martin heeft gelijk, maar ik kan me voorstellen dat je het zelf anders voelt. Het moet wel stil zijn in huis zo.
  Zal meedoen met het duimen voor je.

 3. Ow,meis.wat een ellende!dacht je er net weer van af te zijn…! 😦
  Sterkte met Bonnie,ik hoop dat je een goed bericht zult krijgen morgen!

 4. Ooooh dan voel je jezelf ook zo rot he? Maar goed, wat er hier ook al een paar keer gezegd is; de dierenarts weet wat ie doet. En ik duim voor je!
  *knufff*

 5. @Daantje: thanx en dat op je verjaardag nog wel. πŸ˜‰
  @Miep: dank je wel
  @Martin: Ik denk toch dat niemand een hond beter kent dan het baasje zelf. Ik zag dat ze zich verre van goed voelde. 😦
  @PeterS: Is heel raar ja, valt nu pas op hoeveel rekening je met haar houdt de hele dag door. Toen ik vanmorgen beneden kwam keek ik eerst waar Bonnie lag, en rond de tijd dat ze uitgelaten moet worden steeds op de klok kijken… πŸ˜•
  @kattesnoet: In juni was ze de laatste keer zo ziek, toen was het een heftig maag-darm virus. Het is halen en brengen het laatste jaar… 😦

 6. @Emmelinda: Weet ik, maar ik hou overal rekening mee nu. Ik dacht vorig jaar al dat ik haar af moest geven toen ze 3 mamatumoren bleek te hebben, daar is ze toen in november aan geopereerd. De maanden daarna zag ik als extra tijd die ik met haar gekregen heb. Dat ze nog even van de zomer mocht genieten, ze ligt zo graag in de zon.
  Als haar tijd nu gekomen is dan kan ik daar vrede mee hebben, al blijft het heel erg moeilijk. 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s